Lisa + tequila = The hills hela dagen

Sitter hemma i våningen med en sargad Lisa som kom instapplandes här vid fyra i morse och väckte mig i soffan där jag hade somnat framför Celebrity rehab (mycket underhållande, somnade för att jag antagligen har feber).

Hon hade varit ute och slirat, Gröna Lund hade sin första officiella pubkväll för säsongen och Lisa som under sitt första arbetspass för säsongen fick stå i Flygande mattan hela dagen önskade att ge tillbaka lite. Idag är hon lite trasig och det tycker jag är lite roligt. Nu har vi kollat på The hills hela dagen (de två timmar vi varit vakna) och ska ta tag här i lägenheten, just nu ser det ut som fan själv. Men jag är så glad att vi bor ihop! vi fungerar som ler och långhalm, inget onödigt tjaffs och ingen gnäll. Så enkelt och okomplicerat livet är med dig :)



Här var vi på EMD förra året på Gröna Lund, detta är första gången vi träffas tror jag. Man kan ju lugnt påstå att det är kärlek vid första ögonkastet? Och NEJ jag var inte där för att se dem... bara lite...
2010-05-31 @ 14:02:05 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommar!



Idag är det sommar och jag går med bara ben och klänning!

De ni!

Pussochkram
/S
2010-05-31 @ 09:58:31 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

Två stycken av dessa plädar, de finns på Åhlens :D

Pris: 325 kr



Pussochkram
/S
2010-05-31 @ 08:19:43 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


By the way!

Tack för en jätterolig helg Teddie och Sofie, ni är varmt välkomna hit när ni vill!

Pussochkram
/S
2010-05-31 @ 08:14:50 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens schema

Shiiit har inte varit i skolan på år och dar känns de som, så av nån anledning känns det tufft att gå dit idag och ha peer-rewiev, mycket tufft, jag som bara ville ligga kvar i sängen och mysa med F, istället går jag upp kl 6 =/

Nu ska jag läsa igenom lite uppsatser innan jag tar mig iväg till skolan!

Igår var vi och grilla på gärdet, emma, jag, F, L och E, mycket mysigt!






Finfina bilder från gärdet igår =)

Hitta även denna underbara bild på enzo!



Enzo njuter i solen =)

Ikväll ska Emelie och jag ha tjejkväll och SATC 2 wiie =) Så det blir på med högklackat, söta små klänningar och kvällen är gjord!

Pussochkram
/S
2010-05-31 @ 08:13:44 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur det blir

Stod och filosoferade när jag duschade imorse, pga av mina penicillintabletter är jag nu väldigt trött (eller kan de va jobbet?) vilket gjorde att jag stod och halvsov lite kl 7 på morgonen. Illa...
I alla fall, tänkte på det faktum hur saker och ting kommer sig att man träffar olika folk.

Desteny, ödet, det var meningen!
Lite eller ganska mycket får man väl tro på det ändå.

Ta oss på bloggen till exempel.

Hur kommer det då sig att allihopa med olika bakgrund och personligheter träffas och faktist tycker om varandra? Visst att man träffas men man måste inte tycka om varandra för det.

Slumpen?

Ödet?

Det får du bestämma själv, men jag tror att det nog antagligen finns en anledning, men vad för någon, ja de får vi kanske reda på i framtiden :P

Pussochkram
/S
2010-05-31 @ 08:05:05 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stilguide 2008, Emelie vill kanske sporta det här snart

Jaa men jag vill också bara klippa bort allt hår och tatuera mig?!



Adiam Dymott, du äger. Bra musik gör du också.
2010-05-31 @ 02:13:59 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommar, sprit och blonderingar (?)

Jag kom precis att tänka på att om några dagar är det juni! Det är mycket bra som medföljer den månaden, såsom skatteåterbäringar, midsommarfiranden, ljusa ändlösa nätter, varmare temperaturer i vattnet och på land. Och så börjar sommarens festivaler! Fan vad jag önskar att jag tar mig iväg någonstans!

Här kommer nu, för coyotes only, en bild från förra årets Hultsfredbesök när jag sänkte 75% av den där flaskjäveln innehållande gin. Jävla white trash, eller whiskey-tango som man säger i närheten av yrkesmilitärer :P (Leo, reds. anm.)




Omogen fjortis? Dräggig brud från förorten som vill vara precis lika cool som killarna? Missplacerad bimbo som glorifierar alkohol? Tröttsam tjej som tror att hon är rok n roll och lever ut varenda kliché? Eller bara den bästa festivalkompisen inom tre mils radie.

Min syrra Evelina vill att jag blonderar mig igen. Känns inte det väldigt 2009 ändå? :P
2010-05-31 @ 01:34:10 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara sådär

Igår var en av de softaste fredagarna på länge. Önskar att jag hade bildmaterial att lägga upp men så är inte fallet. Jag hade en fin kväll i Slagsta i alla fall, satt på ett hustak vid mälarens strand och blickade ut över den brinnande solnedgången med mina bröder Jimmy och Robin. Myspys.
2010-05-29 @ 16:40:12 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans citat



I have the simplest taste
I'm always satisfied with the best



Pussochkram
/S
2010-05-29 @ 10:05:33 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smartast i klassen

Jag vet jag vet jag vet! Min hand flyger upp!

Jag tror jag vet i alla fall, vad det skånska ordet betyder:

Skottkärra!

hade jag rätt mån tro hade jag rätt?:0

Jag å andra sidan håller inte med min älskade om att alla borde prata skånska, herregud då tappar vi ju bokstaven R i alfabetet och allting "komme låta så hä"
Jag håller hårt i min förfinade örebrodialekt!

Pussochkram
/S
2010-05-29 @ 10:02:22 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Omgiven av fint folk

Då så, har man finbesök här från malmö =)
Klockan är 09:50 och alla utom jag tycks tycka att detta är en bra tid att sova på... Katastrof!!  Nej men ska ta tag i att laga lite brunch nu när emelie snart kommer, ska försöka väcka liv i leo över telefon samt mitt lilla sällskap här hemma =)

Brunchmeny:
What else can you need?

Sedan blir det att ta sig iväg till gröna lund för att åka karusell och äta karamell, ska se om vi kan få upp Sofie i fritt fall ;) Jag ska dock erkänna, det finns ingen attraktion på grönan som skrämmer mig så som fritt fall tilt, den är för läskig för min smak och jag dör lite inom mig när jag ska åka den, detta trots att jag jobbar vid den varje dag och vet mycket väl att inget farligt kan händ, hoppas ingen kommer på den idén att åka den idag, jag tänker i alla fall inte göra de :P

Sen när killarna ska iväg och spela fotboll (nej jag tänker inte titta på) Ska jag E och Sofie iväg på liten shoppingrunda är det nog tänkt för ikväll slår vi våra 15 cm klackar i taket! (jag dock med vita tio dagar pga av penicillin kur, men vem har sagt att man inte kan ha kul för de?!)

Pussochkram
/S

2010-05-29 @ 09:58:35 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Were not in Kansas anymore, Toto

Jag kanner mig valdigt langt hemifran.

Skrev just i typ en timme om precis allting som jag gor och tanker pa.
Sedan markerade jag allt och tryckte pa backspace. 

Jag ar lite emotionell (ar det ens ett ord), just nu, och det gor mig alldeles for arlig.

Vi tar lagerelds historierna nar jag kommer hem istallet. Nar det nu blir. 

/Sofia


 
2010-05-29 @ 06:07:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag orkar inte blogga varje dag

Nu ligger jag här i soffan och väntar på min kära bror och hans käresta. Sofie är och sliter för brödfödan och jag slappar. Ja men hemmaman är det väll inget fel på. Är ärligt talat ganska trött på att inte jobba, fast å andra sidan är jag för trött för att jobba. Jag menar hur ska jag hinna med allt om jag dessutom har ett jobb att tänka på?
Har funderat på varför olika dialekter finns. Hade det inte varit mycket enklare med en dialekt bara? Egentligen är väll skånska mest optimalt eftersom det är så likt danska. Och när man väl kan danska så är steget inte så långt till tyska. Sen är vi nästan fullärda.
Så nu ska alla jag känner börja prata skånska. Så nu ska jag börja skriva ett skånskt ord här varje dag. Eller nja. varje gång jag bloggar i varje fall. Så Emelie, Leo, Sofie, Sofia, nu ska ni lära er skånska så ni kan bli lite kontinentala och världsvana.
Rullebör är dagens ord. Gissa på mina vänner.
TJO
2010-05-28 @ 17:37:40 Permalink Hästviskaren Kommentarer (2) Trackbacks ()


The Doors + Johnny Depp = sant

Ooo ja, den här filmen har jag väntat på! En film om The Doors och Jim Morrison med ingen mindre än Johnny Depp som berättare!

2010-05-28 @ 15:12:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Apocalypse now

Ja, när man är ledig som jag varit hela veckan hinner man till och med kolla på film. Idag har jag sett Apocalypse now, om ni inte sett den så gör det! Det är en av mina favoritfilmer, bra action, bra skådisar, bra historia. Vietnam!




Man kan inte få nog av krig nu när Leo snart rycker in,
men inte sträcker det sig så långt att jag och Sofie går på nån uppvisning imorgon?
2010-05-28 @ 14:11:24 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min nya besatthet

De är inte snygga, inte barn till rockstjärnor, inte sönderspelade på Mtv. MEN! De gör grym musik, om än utdaterad så älskar jag 70-talets rock. Wolfmother spelar på Hultsfred i sommar. Minnen från sen tonår kommer tillbaka då jag och Jimmy trodde att vi var de enda som uppskattade dem på riktigt.

2010-05-28 @ 12:01:34 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag tror att jag skriver i SvD's kulturdel

Vad är livsglädje? Vart och hur hittar man sin plats på jorden? Vad är syftet med våra liv? Det är extremt kluvna existensiella frågor som är väldigt svåra att ha ett svartvitt svar på. Men om man ser till sitt förestående liv, och själv får välja;

Vill man leva för att jobba eller jobba för att leva?

I Brasiliens två städer Sao Paolo och Rio de Janeiro pågår dessa diskussioner. Att besöka de två städerna är verkligen som dag och natt.

Sao Paolo är stort, karriärsinriktat, överfullt av skyskrapor och portföljer. Folk äter bättre mat, har finare kläder och en mycket större världssyn. Kulturscenen är fantastisk. De flesta tänker på vad de äter, tränar och ser till att må bra. Men stressen är påtaglig. Inte många människor ler en vanlig dag i matbutiken, folk springer på en i tunnelbanan om man inte vet vart man ska, och hastigheten på folk på gatan är nästan som i Europa, vilket betyder väldigt hög i Brasilien. Man anar också en känslighet av att höra till rätt sida, jobba på rätt kontor, heja på rätt fotbollslag, åka till rätt by på semester... I sinnet är människor sköra här.

Går man till Rio istället, möts man av en stad belägen i dalen av en stor grönskande bergskedja längs med havskusten, med naturen så närvarande som den är så frånvarande i Sao Paolo. Människor går runt i flip flops vare sig de ska till stan eller stranden. Ingen har bråttom, att äta middag tar lätt två timmar. Gamla människor är ute och rör sig med barn, det är aktivitet överallt och människor är varma och kärleksfulla. Men utvecklingen har stannat. Vart är Rio om 25 år? Systemet är sårbart, bara när det regnade lite för mycket i april föll stora delar av staden ihop.

Vad man kan se här är att det finns olika sätt att leva på, bra och dåliga aspekter kan man hitta i allt. Vill du att ditt jobb eller din fritid tar överhanden?
2010-05-28 @ 11:12:09 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Giraffen vill ha sällskap - och pengar!

Först och främst, min andra hälft är hemma igen! Lisas återkomst del 2 är fullbordad, vilket mästerverk! Missed ya. Inte för att jag har varit hemma i lägenheten så mycket, och inte för att vi ser varandra så mycket när båda är hemma heller, men det är känslan av att vara två i hemmet som är sådär mysig och trygg.

Igår var jag tillbaka i min gamla grundskola och hälsade på med anledning av att min yngsta syster Evelina hade redovisning. Hon går ut nian om två veckor och det är slutet på en era, vår familj har varit involverad i den skolans liv i 15 års tid. Dags att klippa banden. Skräckblandad förtjusning ändå att se gamla lokaler och lärare, mycket nostalgi.



Ja, bilden är från fyra på morgonen... Nu ska jag åka till fritids och vara lite förbannad. De har missat att betala ut min lön!! Hemskt tråkigt.
2010-05-26 @ 11:28:21 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


working nine to five, fast på kvällen typ

Jaha då var den dagen här, dagen då uppsatsen ska in, men jag har full koll som vanligt, den är nästan helt klar och redo att skickas in, bara små detaljer så :P men jag ska träffa Rita vid nio så de här fixar vi utan problem :)

Sen blir det hem igen en snabbis, kanske kan jag övertala min snälla sambo att göra hans världsberömda köttfärssås till mig? :)

För sen är det jobb, den här veckan jobbar jag faktist som alla andra i veckan och inte på helgen, otroligt skönt ska tilläggas att faktist för en gångs skull gå och längta till helgen. För på fredag stämplar jag ut och har ledigt hela helgen! Teddie och Sofie kommer hela vägen från Malmö med och hälsar på, och eftersom att vi har fått våra fribiljetter till grönan så tänkte vi ju ta oss en sväng dit på lördag, någon som vet om de blir bra väder? :0 min iphone visar regn men den har haft fel förrut så vi kan ju hålla tummarna för de!

Pussochkram
/S
2010-05-26 @ 08:22:28 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

Jag älskar långklänningar på sommaren, finns det något underbarare? :) Man känner sig så vacker i dom, som om man var från en annan tid.
Denna långklänning har jag hittat från Nelly.se och den kostar endast 349:- FYND kallar man de :P Stl: S

JEANE BLUSH
STEPHANIE LONG DRESS



Pussochkram
/S
2010-05-26 @ 08:16:36 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nej, nu vill jag käka betong igen




BUENOS AIRES, helt obestridligt grym stad. Jag är besatt, jag vet. Pratade med en kille från Brasilien igår som var på väg dit, och 'även om de nu har höst (med deras mått mätt) så vill man bara åka dit! Buenos Aires, är som en blandning mellan Paris, New York och Gotham City, det finns historia, kultur, sport, god mat och bra uteliv. Jag säger bara, åk dit innan ni dör.
2010-05-24 @ 11:21:24 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


its just to bad

Har inte kunnat jobba på hela helgen pga av denna halsont och sjukdom, jag blir toooookig och de ger sig ju aldrig heller =(

Nu skiner solen här utanför och jag tänker trotsa min sjukdom och ge mig ut på gärdet för att sola, har bestämt mig (vet ej om de går?) men i år ska jag bli brun och då gäller de attv ta tag i de! Har ju som tur är en resa till turkiet att steka lite också :P

imorgon är det den 25e wiie I´m rich!

nu så, ska jag plugga lite!

Pussochkram
/S
2010-05-24 @ 11:12:35 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slut som människa

Ja, igår var jag tillbaka i mina gamla hoods. Hängde med människor från svunna tider, drack misstänkta "groggar" ur pet-flaskor, grillade, kissade i skogen, rökte vattenpipa och snackade väldigt mycket skit. Det var som att vrida tillbaka klockan fem år! Samma människor, samma dricka, samma musik. Jag hade så kul, vi var nere vid Slagsta badet och hade en jägareld från sen eftermiddag till tidig morgon.

Nu är jag helt slut, alkohol tre dagar i rad är inte som för fem år sedan! Haha, och ändå är det lördag idag? Och fint väder? Självklart ska jag träffa min kurdiska syster Helin och ta en drinkare på Fridays i kungsträdgården. Beware all you guys! (And ladies?)
2010-05-22 @ 15:36:04 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Manga vanliga halsningar fran Sofia






Jag saknar er. Verkligen verkligen.






2010-05-21 @ 16:45:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Till Freddie - country music!

Giraffens Folk, Country & Bluegrass

Innehåller hank Williams "hey good lookin" och mycket, mycket mer!
2010-05-21 @ 11:39:42 Permalink Emelie Kommentarer (1) Trackbacks ()


Och gårdagen slutade i morse

Nej nej, jag var med grabbarna grus på Spy bar igår!

Väldigt random ringde leo mig igår kväll när jag var på väg hem från familjemiddagen. Han beordrade mig att komma hem till honom och sen följa med dem ut. Några timmar senare står jag på dansgolvet i vita baren och blir uppäten av en liten korthårig tjej från Luleå :P Det var grejer det, hä hä hä.

Men det jag ville komma fram till, varför är alla killar så jävla helt fucking CP i deras små halvdöda hjärnor?! De stirrar, dreglar, pekar, fotar (!!!) och skrattar.

Helt plötsligt är alla sex år igen, två tjejer som pussas uuuuusch men ändå lite intressant? Detta pinsamma beteende (INTE FRÅN LEO OCH FREDDIE SJÄLVKLART) ledde till att hon skulle "hitta sina kompisar". And that's that. I alla fall, kul kväll som slutade med skräpmat och Generation kill... Jag har alltid fett kul när jag är med er, synd att soffan fortfarande är sjuk. Jag hoppas att du blir frisk innan vädret vänder!!

2010-05-21 @ 11:25:37 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


godmorgon östermalm

Solen skiner idag med och idag med ligger jag sjuk, men ska inte klaga de nya tabletterna jag fått hjälper verkligen men inte på natten dock...

En positiv sak med mitt insjuknande är att håller de här i sig behöver jag inte träna för att nå mitt beach 2010 mål
sjukdom = minus 3 kg wiieee ;)

idag ska F och jag tvätta, belive me, de behövs!

Då jag har jobbat midsommar de tre senaste åren har jag nu en fråga? används midsommarstång fortafarnde?, är mina kransar fortfarande inne? (de spelar iof ingen roll dom kommer inte uteslutas) where´s the place to go?

Pussochkram
/S
2010-05-21 @ 09:32:55 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


wiiie!

För jag är ledig på midsommar la la la la wiiee :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Pussochkram
/S
2010-05-20 @ 19:42:12 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

ååh det här armbandet från humanity har jag haft siktet inställt på länge, just i denna ljusrosa färg är det helt underbart.

Pris: 599
Var: Nelly.se


Pussochkram
/S
2010-05-20 @ 17:25:18 Permalink Sofie Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens önskning igår

Här kommer gårdagens önskning, eftersom att jag tycker att berlockarmband är väldigt fint vore det roligt att ha ett sådant, men inte vilket berlockarmband som helst, utan det från Bjorg jewellery finns att köpa på

www.j-k.se
pris: lite i överkant men tänk på att jag kan ha det hela livet, 1399


unikt från bjorg

detta är berlocker jag kan tänka mig ha på det, också det från bjorg, det här är bara några av mina favortiter men jag älskar alla som de har



Pussochkram
/S
2010-05-20 @ 17:17:05 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


veckans citat

"There is a crack in everything that's how the light gets in"
2010-05-20 @ 17:02:00 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


dom nya chipsen

Haha E, jag tycker de är så sött(?) att du sitter och kollar killar på snyggast :P

Jag är nu sjukledig hela helgen fram till på måndag efter läkarens föreskrifter, vet inte riktigt vad jag ska tycka om de..... vill bara bli frisk nu och gå ut och soooolaaa!

Jag tror att dom nya chipsen som är ugnsbakade by the way är en riktig höjdare, så fort min hals kan äta annat än flytande mat ska jag testa dom, av nån anledning känns de mycket nyttigare än friterade som dom vanliga är.

Pussochkram
/S
2010-05-20 @ 16:55:43 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen helg!

That's right, jag är ledig imorgon! :D Så nu får det fan bli bra väder, jag ska ut och steka. Även idag blir det lite helgkänsla, ska hem till familjen och äta middag. Sista helgen innan löning, ni vet. Har även blivit lovad rabarberpaj! Låter förtjusande.
2010-05-20 @ 16:48:33 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om tidigare inlägg, ja bilden blev förminskad så texten är suddig. Eller är det jag som har dålig syn bara?

Hur som helst, ganska rolig ruta I must say.

2010-05-20 @ 16:46:28 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stockholmsironi

Serien Stockholmsnatt är så bra. Och tidlös. Se bara den här rutan, för exakt ett år sedan publicerades den i SvD. Men stämmer den inte lika bra idag?

2010-05-20 @ 16:45:00 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Missat samtal

Såg att jag har ett missat samtal från skönheten till höger, never mind vem det nu är med glajjerna. sofie, jag ringer när jag slutat, hehe.

2010-05-20 @ 14:59:50 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den här parfymen kan omöjligt lukta illa!




Hehehehehehehehe kofeinstinna Emelie har kafferast på fritids, kanske är det solen som leker med min hjärna också? Jag känner mig helt hajpad!
2010-05-20 @ 12:09:15 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det snurrar i min skalle - på ett oskönt vis

Jag var lite osmart tidigare idag, tänkte att fan, när jag ändå är sjuk kan jag gå ut på balkongen och sola lite? Självklart, men inte om man har migrän!! HAHA, nu är det lite värre bara för det. Men jag har tagit medicin så det ska ordna sig.

Om några timmar kommer Lisa hem!! Wohooo!! jag har saknat min sambo som fan. Ensamhet ska man inte önska sin värsta fiender. Men jag kan inte påstå att jag varit ensam kanske? Är i alla fall glad att hon kommer hem. Tills dess: Städa, städa stäääda! Usch!!

2010-05-19 @ 16:17:23 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


En man i min smak funnen på snyggast.se

Han kallar sig själv DragonTear om ni känner att ni bara måste ha mer!

2010-05-19 @ 16:12:46 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


min sjukdag

som E sa jag ska ta tillvara på min sjukdag så jag gör enligt följande som jag alltid gör varje gång jag blir sängliggandes.

Jag löper igenom alla de disneyfilmer jag alltid älskat, inte dom här nya utan igentliga berättelserna, utan klassikerna, dom som var stora när jag var liten. Dom som handlar om äventyr, liv eller död och en kärlek som kommer vara föralltid

Jag har precis tittat klart på Alladin, nu blir det skönheten och odjuret sen ska jag se om det går och få tag i svanprinsessan för i den finns en av de vackraste filmsångerna, för längre än föralltid!

E, hur lägger man upp en länk från youtube?


Pussochkram
/S
2010-05-19 @ 15:42:10 Permalink Sofie Kommentarer (1) Trackbacks ()


Därför ville jag leva på 70-talet



Ett jävligt bra men för vissa öron okänt band - ARGENT! Det här är heavy shit!
2010-05-19 @ 15:02:16 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min nya hjärtevän, hehehehehehehehe

Det var länge sedan jag följde någon serie. Jag har saknat det, speciellt när man kollar med någon kan det ju vara väldigt socialt och det är en slags trygghet att känna igen karaktär, plats och handling vecka efter vecka. Eller, i ungdomens fall, fil efter fil lagrad på datorn.

Nu har jag en hjärtevän i Generation Kill! AAAAAAWWW ni som inte sett måste se. Humor, politik och action i ett. Snyggt foto, bra cast och intressant skildring av Irak-kriget. Och Skarsgård!

2010-05-19 @ 09:59:54 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Men lilla vännen då

Sofie, jag tycker väldigt synd om dig. Det är skitjobbigt att ha feber, det vet alla. Var förbi igår och tillståndet är inte alltför stabilt. Men du fick iväg arbetsproverna! Väldigt bra skrivet personligt brev också. Men nu är du sjuk.


Eländes elände.


Men! Självömkan hjälper inte. Ta vara på dagen, njut av att inte göra någonting, meditera istället för att stressa. Flummigt ja men det hjälper.

Jag själv är hemma med migrän som känns som att det ligger en mindre sprängladdning innanför hjärnbarken. Jag är knockad, skriver här med ett öga öppet i taget! Haha, inte okej. Jag som behöver pengar, jag är så otroligt fattig just nu.

Så vad gör man idag? Slappar, hänger, städar lite. Lyssnar på Victor Jara!




2010-05-19 @ 09:47:31 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Då var de klart

Då klockan 23:13 var arbetsproverna till berghs inskickade och klara och nu är det bara att hålla tummarna för vad de tycker om dem :D

Hade trevligt med mamma och pappa idag, var väldigt roligt =) Tack för allt!

Nu ligger jag dock med 38.9 i feber, fryser, ser ut som *******! de här var inte vad jag behövde just nu med jobb och skolarbete som ska in! Kan jag få bli frisk? helst för några timmar sen!


Ååååå tyck synd om mig och för att få mig lite bättre, KÖP NÅT


Pussockram
/S
2010-05-18 @ 23:17:43 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Emelie in under skinnet (och in i sinnet?)

Jag har sökt jobb på Bromma flygplats. Det är den mest omfattande rekryteringsprocessen jag någonsin upplevt.

Jag har gjort drogtest, persontest, logiska tester, kollat min mekanisk-tekniska förmåga, lämnat in sjukt många referenser, frånvarorapport från försäkringskassan, personbevis från skattemyndigheten, gjort ett stavningsprov, skrivit på åtskilliga papper som tillåter dem att gräva i arkiven hos polisen och säpo och DESSUTOM varit på en personlig intervju.

Undrar ni nu varför jag varit upptagen?

idag var sista eldprovet.
Syn- och hörselundersökning.

För att klara sig var man tvungen att ha över 0.7. Jag har tydligen 0.7 exakt. Tur att jag hade en sister of mercy som godkände mig! Så till sommaren blir det solglasögon och inget annat tvivelaktigt ;)

2010-05-18 @ 17:43:04 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wooah

Hahaha! Vilket inlägg Sofie! Känner mig som en buttler.... "Snart kommer Leo så att vi kan roa oss" :D...
Själv har jag spenderat morgonen på brunch hos mor min. Snart kommer Baafou över så ska vi ut och marsha i Liljanskogen.
The Fox, The Coyote, The Lord of Dogtown är min drömhund! Ska försöka lägga upp en bild på han. Om ni inte orkar vänta kan ni kolla in slutdelen i "Hackvad The Movie" som finns här på bloggen!
Ha en solig dag alla!
Mvh Sgt. Reinstein
2010-05-18 @ 13:52:54 Permalink Leo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens schema

Har finbesök här med mamma och pappa =)
Dagens schema är följande:

Thats my day today!

Igår var det kick-off på grönan där vi fick äta massa snabbmat gratis och åka attraktionerna, jag åkte fritt fall tilt och jag var livrädd hela tiden! Neeej, fritt fall räcker för mig, tilt blir för mycket!

Nu kommer L snart och ska passa hundarna medans vi roar oss!

Pussochkram
/S
2010-05-18 @ 13:20:38 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

RESA!!!!

Jag vill ligga på nåt varmt ställe eller springa runt nån häftig stad!
Så pengar innestående till resa eller resecheckar är varmt välkommna!



Pussochkram
/S

2010-05-18 @ 13:16:23 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans playlist enligt Emelie!

Det beror inte på mig själv, men det finns mycket olycka där ute i världen just nu. Stressade människor.
Vet inte om det här är till hjälp då, men jag vill i alla fall lyssna på lite mys som ändå är lite tragic.

Därför - Giraffens Heartbreak! Till alla trasiga själar där ute!

Giraffens heartbreak

Let's just cry & dry!

2010-05-18 @ 11:11:11 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalasväder

Ligger på gärdet med Sofie, Freddie, Melvin och Enzo. Enzo har gått runt som en ko på grönbete hela morgonen! Men vad gör det en dag som denna! Idag ska jag bli brun! :)
2010-05-17 @ 11:45:58 Permalink Leo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tung helg, tung morgon, tung vecka

Hej hej.

Så var det måndag igen, helt regelrätt är jag ganska trött och förvirrad just nu. Det är det värsta med måndagar för mig, jag har aldrig riktigt koll på läget - sämre än vanligt alltså.

Det har varit en helt underbar långhelg, jag har tagit mig tid att vara ute i solen, gå ut, spendera tid med nära och kära. Men inte tillräckligt. Därför lär det bli några telefonsamtal och sms som förklarar vart jag hållit hus! Usch, jag känner mig dålig. Men men!

Det är inget som inte lite solsken kan lösa? 

Nu ska jag iväg till fritids, de ringde och jag måste praktiskt taget åka direkt. Vi hörs sen! :) 
2010-05-17 @ 08:32:49 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning till Louise

Dagens önskning går specifikt riktat till min kära syster jag har ju flera år i rad fått de där fina prydnadssakerna/inredningssakerna från guldfynd, du vet dom silvriga med blommor på och jag trodde jag hade alla saker i den serien men idag när jag va inne på guldfynd visa de sig att de kommit ut en ny sak i serien nämligen ett smyckesträd så de önskar jag mig av dig =) har du tänkt något annat eller köpt något annat så blir självklart de bäst du vet att jag blir glad för allt men om du inte visste vad du skulle köpa så har du här ett litet tips!


Syster Louise =)

Pussochkram
/S
2010-05-14 @ 23:09:02 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


En helt vanlig dag

Jaha, då sitter man här, ska försöka ta itag med arbetsproverna men jag är så himla trött och har verkligen noll inspiration och de är irriterande för jag har så himla lite kvar och tur är väl de när de sista snart ska in!

Idag har jag först varit på stan med killarna och Emelie =) Åt kinabuffé och inhandlade mig en bikini, värsta fyndet ifrån hm wiie =) Bild kommer imorrn!

Sedan var de jobb i mängder, eller ja ett tag i alla fall, klockan fyra släntrande jag in till jobbet och började glatt på fritt fall tills jag började lösa raster igen på mattan som var nere för tillfället så de blev till och stå och be gästerna att komma tillbaka senare, sedan fritt fall igen =)

Nu sitter jag här, hundarna och jag i vår ensamhet medans husse är iväg och partar med L på nån fotbollsfest får hoppas de har kul har i alla fall städat här hemma och tändt mysbelysningen så att F ser när han kommer in i natt =)

Nu ska jag se om jag lyckas ta itu med arbetsproverna eller om de blir till att sova.. hmm? ;)

Pussochkram
/S
2010-05-14 @ 23:03:48 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Africa unite!

Har blivit besatt av Bob Marley nu igen, det händer då och då. Just nu är det skivan Survival som jag lyssnar på typ varje dag, speciellt då med låten "Africa Unite"



Han är en profet! Även om jag som vit tjej råkar ganska illa ut så dras jag ändå med i det han säger. Gör inte ni?
2010-05-14 @ 09:35:23 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


How I met your mother

Vi är nog så lite grann och här kommer rolllistan, by the way de är bloggning ggr 2 emelie och sofie samtidigt, kan de bli bättre?? nej!

Barney = Emelie
Ted = Leo
Marshal = Freddie
Lilly = Sofie
Robin = Sofia


Barney? Emelie?


Ted?                                                  Leo?


Marshall?                                         Freddie?


Lily?                                                  Sofie?


Robin?                                            Sofia?

Skillanden är dock att vårat stamhak är en sjaskig vägkrog i utkanten av östermalm kallad fyran i folkmun och vår lägenghet är freddies och sofies :P

Pussochkram
/Sofie och Giraffen er röst i natten!
2010-05-14 @ 00:25:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


hårfunderingar

Borde jag klippa lugg? :)


med lugg ?


utan lugg?

hmmmm.....
Ska klippa mig om en månad så behöver bestämma mig tills dess

Pussochkram
/S
2010-05-14 @ 00:01:52 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


we are ALL the winners, ja förutom leo och freddie då

Alias är emelies och mitt spel!
Bildbevisen talar för sig själva, tips för att förstå bilden emelie och jag var den röda spelpjäsen moaahahaha




VINNARE!!!!¨¨


förlorare!

Pussochkram
/S
2010-05-13 @ 23:58:00 Permalink Sofie Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vuxenpoäng

Kul att gå och handla i regnet? Det är vad jag måste göra nu, vi har slut på mjölk :O :O Inte okej.

Det känns som att jag växer som människa i den här lägenheten - knappt två veckor har gått och redan har jag blivit värsta städtanten. Helt seriöst, Lisa kommer ha ett skinande hem när hon återvänder från Paris.

Annars då? jo jag är ju ledig idag och imorgon samt över helgen. Känns underbart! Jag kommer ha tid till att träffa folk och ha lite kul. Nu ska jag snart över till Sofies och hänga med Leo och Freddie, senare ska Vera komma hem till mig och laga middag (!) och om det slutar regna ska vi ut på löparbanan.

Imorgon har Denise middag och jag har bjudit in mig själv som jag så ofta gör. Blir skitbra, då har jag chansen att kolla in vad det är för typer hon umgås med, särskilt av det motsatta könet då, hehe.


Nu ska jag ut och handla! Wish me luck, jag går runt i mjukis och skitigt hår! Någon lär ju mörda mig, stilmässigt självmord är inte okej. Men vafan...

2010-05-13 @ 15:10:14 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lisa har ett "visst fotbollsintresse"

Hittade den här bilden på datorn! Då kanske det inte är helt kört om en månad när VM drar igång, jag kanske kan se en och annan match med min sambo!



All the single ladies, it's gonna be raining men!
2010-05-13 @ 11:19:45 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgonstund har guld i mund

Ledighet=härlighet!

Jag är gjord för att chilla, så är det bara. Vissa människor mår som bäst när de jobbar och tycker till och med att det kan vara jobbigt att vara hemma och sjuk en dag. Ibland kan jag tänka att livet skulle te sig så mycket simplare då, att veta sin plats och trivas helt och fullt med livet. Men om man tänker ett steg till, vad är det som gör att man inte vill vara hemma? Någonstans klämmer skon, hehe.

Idag är jag ledig hursomhelst. Och jag mår jättebra! Har precis mediterat på balkongen, väckt Denise som sovit över och nu langar jag ett blogginlägg. Senare hoppas jag att Leo hör av sig, han var hjärtkrossad över att jag inte kunde se matchen igår för att min morbror fyllde år så jag vet inte om han fortfarande idag hyser agg mot mig. Långsinta människor är väl lite jobbigt ändå? Han är inte jobbig - då borde han inte vara långsint heller. Naivt sagt av mig, hahaha (:

2010-05-13 @ 11:14:12 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

Då F och jag har satt upp en mycket praktisk grej på väggen i köket att ha tidningar och dylikt i och den har små krokar för handdukar så behöver vi snygga kökshanddukar att hänga upp, svarta eller vita eller både och.

Det finns några som är jättesnygga som är vita med svart text på eller tvärtom på bruka design, butiken som ligger på drottninggatan i örebro som jag för tillfället glömt bort namnet på, den har en övervåning också, en bit efter mcdonalds men på samma sida, inte village men efter den, ni vet säkert vilken jag menar ;) den butiken har också fina handdukar =)

4 st lika dana eller matchande handdukar är alltså dagens önskning!

Pussochkram
/S
2010-05-13 @ 09:41:53 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans playlist enligt Emelie!

Den här veckan är det musik som ligger mig varmt om hjärtat, musik som påminner mig om dammiga LP-samlingar från farmor, tidiga vinyl 107-stunder i tidiga tonår och "the american dream" i allmänhet.

Jag älskar country, blues, bluegrass och folk! Det här är ett smakprov på vad jag gillar. Mycket white folks-music råkade det bli.

Några låtar har ni säkert hört, några är kanske lite obekanta. Kör så det ryker!

Giraffens Folk, Country & Bluegrass

Mysigt så det förslår!
2010-05-13 @ 00:51:23 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

Denna underbara klänning som man kan ha såväl till vardags som fest kommer från nelly eller snarare kaffe och står på min önskelista!

Pris: 399
Stl: S
Finns på: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kaffe-139/tina-dress-139168-1/



Pussochkram
/S
2010-05-12 @ 09:09:27 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans citat

Till hästviskaren ;)

"holding you, I hold everything"

Pussochkram
/S
2010-05-12 @ 09:03:55 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


everydaylife

Pluggdag på skolan igår med Rita och de blir de idag med men hemma hos mig för jag ska jobba sen.... nu vill jag bli klar med de där arbetet!

Wiie har lyckats lära mig att göra en fiskbensfläta, emma är de levande beviset på de!

Jag älskar dessutom min nya kavaj med puffärmar :)



Jag köpte den visserligen på mellandagsrean i julas men ack de har ju varit för kallt för att använda den, till nu :D

Nu ska jag ta ut hundarna på en liten promenix sedan blir det att städa lite här hemma tills Rita kommer =) F och jag hade pizzakväll här igår för att jag klarade tentan, ibland får man synda lite ;)

Pussochkram
/S
2010-05-12 @ 09:01:39 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Emelie är politiskt korrekt

Måste bara kommentera Sofias inlägg. Fy fan vilket helvete, det får mig att aldrig vilja åka till USA! De tror att de är någonting, jävla pajaser. Men bra att du kom fram till slut. Never give up on them bitches!
2010-05-11 @ 16:39:00 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


övrigt

Godmorgon Östermalm och övriga sverige

Ska nu göra mig iordning för skolan och opponering, kommer nog gå bra får vi hoppas! har varit på morgonpromenad i två km i timmen tillsammana med F, L, och bafou i lill-janskogen, ätit frukost och ska snaaart iväg.

Fick trevliga nyheter i morse i form av att mamma och pappa antagligen kommer och hälsar på nästa tisdag, ska bli jättekul då ska vi gå på hundcafé och äta lunch i kaknästornet :D

Tills vi ses igen!

Pussochkram
/S

2010-05-11 @ 11:03:05 Permalink Sofie Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens önskning

Världens mest andvändbara shorts från H&M :P

stl:36
Pris: 99
Finns på: H&M


Kan även tänka mig dom i svart men inte i beige för jag har dom i den färgen!
Pussochkram
/S
2010-05-11 @ 10:48:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Globetrotter


Okej sa var man pa resande fot igen da... ni anar inte hur liten ensam och javlig jag kant mig. Det har har varit det VARSTA i mitt liv och jag har aldrig blivit sa forudmjukad... allt gick bra, kom till amsterdam i tid, hittar planet. lang ko. sen fick jag bli itnervjuad om vad jag ska gora i usa. och eftersom jag sjalv inte ar pa det klara med vad jag ska gora sa blev det lite krangel. ganska mkt krangel. jag fick ga med supervisorn till ett litet rum och dar gick de igenom ALLA mina saker och ga bakom ett litet draperi o jag blev GANSKA orolig nar hon plockade fram plasthandskar men som tur ar sa behovde jag bara ta av mig koftan. lite obekamvt dock nar hon borjade klamma pa ilaggen i min bh (?).. supervisorn hittar mitt klippkort till pole studion och undrar misstanksamt hur jag ska forsorja mig i usa. och varfor har mamma betalat min biljett? har jag inga penga? jaha, men vad gjorde jag i uruguay da? och i la? for ngn som har ett pissigt jobb reser du ganska mkt va? undrar varfor mina adapters ser sa konstiga ut.. och vad mina alvedon har for funktion. osv osv... klistrar fast ett par orangea stickers pa min vaska for att "du ska slippa bli visiterad igen".

pisstrakig resa till boston, 3 timmar sen pga omvag forbi askmolnet pa island. kommer till boston och tror att allt ar bra. gar igneom tullen, stampel stampel, igna problem. men sen nar jag ska ga igenom tullen lbir jag stoppad av typ 5 poliser. alla ar blodallvarliga forutom en liten tomte som skrattar och sager> nu ska vi se om malibu barbie har godis m sig! och jaa jag har en rosa resvaska... (vilket hade varit ganska roligt om det inte var en grov forelampning). de kollar igenom min vaska, fragar massa saker om min familj. jag far ga in i ett litet litet rum. Notera att jag kampade som en galning for att inte borja grata och allt jag tankte pa att varfor varfor varfor akte jag hit nar jag kunde vara hemma och mysa med mina vovvar eller baka bullar med mamma eller nagot annat trevligt ... jag verkligen skakade i hela kroppen vilket var helt javla onodigt.

far prata med en sur madamme som sakert inte fatt ligga pa ar och dar. hon tar upp min KAMERA och gar ignom ALLA MINA BILDER! vad gjorde du har vad gjorde du dar blablabla... fragade mig om fjarilarna i iguazu! lite avundsjuk var hon nog... hon fragar mig om mitt H&M bonuskort och mitt guldfynd kort och NKnyckeln och sen hittar hon mitt north pole studio klippkort och gissa vad hon fick f;or uppfattning! sen till slut bestammer de sig for att jag ar okej. ca 3 timmar senare.

MEN.

da kommer ngn liten smurf pa att de ska googla mitt namn. (POLISEN I USA GOOGLAR!!!!) och vad hander?? De kommer saklart in pa min gamla blogg och borjar ifragasatta mina bilder!!! HAHAHAH alltsa jag orkar inte!!! varfor varfor varfooor... ooooo... da maste jag ju beratta min histora pa nytt och de ifragasatter annu hardare hur jag har rad att resa sa mkt.. oooo... till sluut fick jag antligen ga ut darifran och halsa pa ron som ar varldens snallaste manniska och nu sitter ja har i mitt rum i boston med min dator och skriver. chocken har fortfarande inte slapt, jag trodde pa allvar att jag skulle fa vanda om och aka tillbaka till sverige! skulle inte forvana mig om de dyker upp i huset narsomhelst och ta r mig harifran... lol...


ska gora helt sjukasaker har i boston och aven NY, ron har bilder pa sig sjalv och typ alla kandisar i varlden har ihuset och ohho det ar sa coolt! OCH JAG HAR ETT EGET DANSRUM!

helt sjukt trott nu, ska beratta om alla mina aventyr sen! Puss och kram pa er dar hemma!
2010-05-11 @ 05:47:18 Permalink Gästartister Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den här bilen är FRESH! GE MIG!

Fatta att glida runt i den här pärlan? Hahahaha JA jag är seriös! Mustand Sally never slowed her Mustang down, om ni är med mig kids?



Bilden är från ett "Raggers-meet" i Värmland. I mina yngre dagar spenderade jag mycket tid med tt titta på sådana här finingar. Ja, raggarkulturen är säregen. Jag älskar den.
2010-05-10 @ 20:17:53 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckoplanering och grejer

Jag är fortfarnde helt överväldigad över hur br jag har det, vilka fin vänner jag har och hur mycket jag har att se fram emot nu när sommaren snart är här!

Fler hemmafester!

Blir inga bilder idag, syrran var inte hemma när jag var förbi där i eftermiddags efter jobbet. Det var ju hennes kamera. Så ni får vänta tills imorgon, hehe. Mycket bilder är självklart på henne och hennes kompisar men dräggen fastnar alltid på bild som jag brukar säga! Nu finns det bildbevis!

Annars är jag fortfarande lite sliten, och har en tung vecka framför mig. Imorgon ska jag göra ett personlighetstest på Bromma flygplats (har sökt jobb där) som tar tre timmar! Värre än att mönstra. Sen är det fritids imorgon och onsdag så I got mine.

Vidare ska jag ut på löparbanan igen med Vera imorgon, sedvanligt jag i gamla joggingskor i vitt, ljusblått och grått med design á la innebandysäsongen -01, Vera i sneakers i grönt, vitt och svart med lite platå enligt min mening och design á la new york-hipsters i slutet av 80-talet. Vem är coolast? Vem får ont i fötterna?

jag klagar inte, komfort först eller hur Sophie? :D


På onsdag ska jag hänga med Patricio, bror till den ökände Daniel Bruno som alla från Grönan vet vem det är. Brodern är en skön jävel, var på festen i lördags också. Tror att han börjar fatta tycke för en av mina vänner, ska diskutera ämnet vidare när vi möts.
Senare ska jag vara Fotbollsmorsa när Leo och hans gäng stjärngossar i Gärdet FF ska spela match. Bäst för honom att det är fint väder! Annars har vi en nedbruten Emelie. Kul ska det bli i alla fall, jag hejar som fan under tystnad.

Ska jag gå igenom resten av veckan? Nej, det är väl lite väl kanske. Men har varenda sekund planerad, när ska mn hinna äta? Sova? ÄH skitsmma. Jag är nöjd nu. Igår fick jag tårta och paket, inte att glömma.

Vi hörs!

Yours truly,

Giraffen

2010-05-10 @ 20:06:34 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

Dagens önskning

Pärlhalsband i äkta gossipgirlanda <3 vill ha ett som inte är så långt och gärna ett matchande armband till men halsbandet är de viktigaste ;)



Pussochkram
/S
2010-05-10 @ 11:15:40 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


MIN FÖDELSEDAG!

Sorry bloggen för min frånvaro, men det har varit en tung helg. Igår hade jag och Lisa fest därhemma, mest för min skull eftersom jag precis flyttat in och fyller år idag! Yes, idag blir jag 21 grattis till mig :)

ÅH VILKEN KUL KVÄLL DET VAR IGÅR!!

Jag tackar min lyckliga stjärna för alla underbara människor i mitt liv, jag menar det verkligen. Jag hoppas att ni älskar mig hälften så mycket som jag älskar er! Å ja jag har humörsvängningar nu, nyss grät jag när jag tänkte på hur snälla alla var igår som kom med presenter, sen tänkte jag på att leo kanske ska ut i krig den galningen, sen tänkte jag på att jag saknar mina vänner - fast jag träffade de flesta igår! Helt sjukt.

När jag gråtit klart fick jag ett skrattanfall när jag såg bilderna ifrån igår på syrrans kamera! GAHAHH jag varnar er. Förlåt om jag var förbannad och sa nåt otrevligt igår när jag trodde att den var borta förresten. OCh förlåt om jag inte hann prata med alla så mycket. Men jag är så glad för alla som kom och jag är tacksam och säger återigen tack för allt!

Bilder imorgon. Veckans playlist imorgon! Miley cyrus för fa-an
2010-05-09 @ 22:52:34 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans visdomsord

Från Sofia

"Great mindes think alike"

De gör i alla fall vi =)


Sofia och jag haha :P
2010-05-09 @ 11:26:29 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Emelie

Grattis E som fyller 21 idag :D

Igårkväll var jättetrevligt, hos Emelie och Lisa =) Jag jobbade först i spöregn och var så blöt och kall när jag slutatde tjugo i nio, men de stoppade mig inte utan raskt sadlade jag om till partyoutfiten och mötte upp Sofia som kom och mötte mig utanför grönan.  Sedan var det födelsedagsinflyttningsfest som gällde =) Blev ändå en lugn kväll pga av jobb idag, även om jag inte känner mig direkt taggad nu, en timme kvar innan jag ska promenera iväg...

Nu ska jag sätta med mig arbetsproverna till berghs! har massa idéer jag måste skriva ner innan jag glömmer bort dem!



Dagens önskning

Klänning H&M
Stl: 36
Pris: 199
Finns på: www.hm.se



Pussochkram
/S
2010-05-09 @ 11:03:01 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


My world

Då blir det fika hör på morgonstunden, med Linn och F =) Vi ska gå till världens mysigaste lilla café som ligger vid typ erik dahlbergsgatan, myspys =)


Linn och jag i vitsippsdjungeln

Sen blir det jobb igen, ibland är det drygt på grönan, de säger jag bara, som igår då jag fullkomligt DOG på flygande mattan, men så, från ingenstans kommer en liten flicka med vit mössa och rosa klänning och åker tusen gånger, själv, igen och igen och är lika lycklig varje gång och tackar för åkturen varje gång, sånna som NI gör min dag på jobbet!

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Emelie och Lisa, wiie, även om det blir en vit kväll för mig, för höhö de är ju en dag imorgon också och jag ska jobba =/

DAGENS ÖNSKNING kommer i detta inlägg med:
SPA- presentkort på spa i stockholm, för att kunna njuta av någon underbar behandling!

Pussochkram
/S

2010-05-08 @ 11:03:10 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lätt patetik

Ojojoj vad gammal man har blivit. Om två dagar är jag 21! Tyvärr har jag inte haft någon dagens önskning-följetong på gång så jag ser med blida ögon på söndagen då jag är bjuden till mitt gamla barndomshem (som jag kan kalla det sedan ¨några dagar tillbaka) på middag och presentöppning. Kul ska det bli! Och gott! Mat liksom.

Och imorgon är det inflyttningsfest ja. Jävla röj hoppas jag att det blir. Vi har inte styrt grejen så mycket, lyckades få till ett evenemang på facebook häromdagen and that's about it. De som kommer kommer! JAG ska i alla fall ha kul som fan. Och vi bjuder på sangria. Yes, Lisas hemmagjorda sangria. Värmland-style.

Men tillbaka till ålderdomen.
Ikväll har jag bestämt mig för att vara hemma "eftersom det är en stor dag imorgon"
HAHA!
Patetiskt.
Gammal nog att prata pension? Yes Sir!

En annan patetiskt upptäckt hos mig själv:


Lisa har Mofeta och Jerre som skrivbordsunderlägg. Fett, tänkte jag, lite svennehiphop. Så lyssnar jag på "Bättre i Berlin", en liten hit från förra året.
Jag håller med som fan, usch vad människor är trångsynta här i Stockholm! Inget är bra nog, här är allt futtigt och tråkigt och sämst. Utomlands lever man livet.
Efter någon sekund av egenkärlek inser jag att fan, det är ju mig de menar! De driver med mig och mitt släkte!

Jag erkänner, jag är helt träffad. Bullseye, jag är patetisk.

2010-05-07 @ 19:55:31 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


blablabla

Jaha, då satt man här och sökte jobb för första gången i sitt liv. Har varit en händelserik morgon med, Promenad i Liljanskogen, fast att jag absolut inte ville och att jag hade sjukt ont i mitt ben. Sen glömde vi bort att vi hade tvätt i tvättstugan så all vår tvätt blev inlåst. Sjukt drygt och väldigt jobbigt. Sofie löste det som vanligt.

Men nu ska jag berätta om lite roligare saker. Igår var jag och Leo och tränade pass på SATS. Corepass blev det. Extremt jobbigt och jävligt roligt. Med tanke på att 99% av alla som var med på passet var korpulenta dinosaurier som totalt slaktade mig och Leo i uthållighet och magstyrka så kunde man inte annat än att skratta åt sin egen prestation. Men med två månader core-träning ska man nog kunna bli lika stark som de eleganta damer som tränade igår.

Efter passet spelade vi Squash, där jag totalt SLAKTADE Leo med 3-0 i set. Men i rättvisans namn ska jag erkänna att vi inte kunde reglerna riktigt så vi höftade fram det. Roligt var det i varje fall.


Imorgon är det dags för galej. Emelie (giraffen) bjuder till dans och finfest eftersom att hon har flyttat. Här i fjollträsk är det minsann fest ofta.

En annan tanke jag har haft är att jag vill kunna hoppa lika högt som Stefan Holm för då kunde man hoppa över spärrarna på tunnelbanestationen istället för att stå och sträcka sig över på andra sidan med benet för att få spärren att öppna sig när man ska planka. Fett jobbigt och extremt konstigt. Ett elegant hopp hade gjort susen.


Nu har min kära sambo gjort Toasts så nu ska denna man sätta sig och äta det och titta på Family Guy =).

hejsvej
2010-05-07 @ 13:27:14 Permalink Hästviskaren Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pineapple express

Igår var det en sjukt spännande kväll för min del.

Jag var hemma hos Vera och åt middag. Åkte hem, la mig i soffan och somnade. Seriöst, halv elva däckade jag totalt. Och nu, tolv timmar senare är jag återuppstånden.



Det är inte klokt hur mycket jag kan sova, hade inte varit vaken än om inte balkongdörren hade flugit upp och telefonen ringt samtidigt. Men men! Bättre det än att vara sömnlös.

Nu ska jag kolla på "Pineapple Express", en drogromantisk komedi med Seth Rogen och allas favorit James Franco. Därifrån kommer det beömda citatet Cous-cous, the food so nice they named it twice, utefter det kan ni själva bedöma intelligensnivån. Den är skyhög!

2010-05-07 @ 10:54:39 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min humor, min filmsmak, mitt favoritplagg

2010-05-07 @ 10:23:24 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

Till alla er som inte orkar leta upp nån present trots att jag visar upp vad jag önskar mig dagligenpå bloggen så blir jag väldigt glad för ett presentkort också =)

Helst från dessa butiker:
NK
Zara
Åhelns
diverse klädbutiker ;)

Pussochkram
/S

Ps. Killarnas bloggande är under all kritik!
2010-05-06 @ 16:32:46 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Braveheart

Igår var vi på skansen och tittade på djur, jag tror jag gillade björnarna mest, fast jag ville se ett lodjur. Men jag har en konspirationsteori mot skansen. Det finns inget lodjur! sådär nu har jag sagt vad alla tänker som går på skansen, de enda de har är en skylt med texten lodjur! Sen satt vi ute och åt vofflor med sylt och grädde i fina vädret.
Jag är modig, riktigt modig. Kanske modigare än alla andra i hela världen? vem vet? klarar du detta kanske?;) avslutning med orm på skansen.

Jag och boaormen snodden

Idag har jag och Rita tittat på Marie Antoinette, och jag älskar den filmen, jag älskar kläderna, tygerna, juvelerna och allt fint hon äger. Det är så man pluggar på modevetenskap!

Ikväll ska jag och F på bio, mysigt, mysigt =)


F&S <3

Är jag konstig som har börjat längta efter julen då det går ett julprogram på tv nu? jag vill ha upp mina tomtar nu igen och de behöver sällskap av några fler i år samt en stor kungsgran, julen är nog den mysigaste tiden på året!

Bild kommer även här på tårtan som S och jag gjorde igår :D mmmmm........



Pussochkram
/S
2010-05-06 @ 16:28:45 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Monobloco

Konstigt ord va? Monobloco? Det är det väl också. Men lägg det på minnet!

Monobloco är nämligen ett sambaband från Brasilien. Kolla hur många de är!

Bra musik gör de också. Jag fick en skiva från en kille i Rio och det här gänget goa gubbar har en del låtar med. Förjävla bra!

2010-05-05 @ 20:26:33 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skippy dippy lovely lay lady

Nu sitter jag och tänker på one thang, and one thang only:


PEANUT BUTTER!






Jag tackar Gud för min ämnesomsättning, mohaha.
2010-05-05 @ 18:30:28 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Läge för en banan

Jag sitter hemma och är sjuk. Eller snarare, hattar runt här hemma och är sjuk. Det är sjukt vad mycket saker man har, det är som att försöka hitta änden på regnbägen att bli klar och få den här lägenheten fin innan lördag. Det går inte.

Följ spänningen här på bloggen! Vi börjar ladda för min och Lisas inflyttningsfest som är nu på lördag! Närmare 80 personer är bjudna! Sotrhetsvansinne, vad är det?

i alla fall, jag tog en banan och plockade upp mina kaffemuggar med Andy Warhol-motiv. Vilket sammanträffande!
Banan med Andy Warhol - vad tänker man då?



En av världens bästa och mest inflytelserika skivor! Hippie-times are back :D
2010-05-05 @ 15:33:49 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Djurdag

Igår var det långpromenad med Linn och skola =)

Idag blir det..... SKANSEN och titta på djur! F har inte varit där ännu, så nu ska vi visa upp ännu en del av Stockholm,  kan tänka mig många allsånger där i sommar :D

Har varit på promenad nu på morgonen med, en mil gick vi på djurgården, och såg... STORKAR eller häger, nåt av de, som byggde bon, samt häst och vagn flera stycker, samt tjurar.. Så vi har hunnit med mycket idag :D

Ikväll blir det träning och träffa Sofia =)

Pussochkram
/S





2010-05-05 @ 11:04:58 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

Värsta fina sommarklänningen! Helt otrolig i färgen, och kommer sitta så himla snyggt!

Stl; xs/s
Pris:349
Finns på: Nelly.se
Märke: Paprika



Pussochkram
/S
2010-05-05 @ 10:54:48 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning igår

Hann ju inte med igår, men förströsta in för här kommer gårdagens idag =)

Min dator börjar ju ge med sig lite nu tyvärr men med den här så skulle livet bli lite enklare, eller hur pappa?;)


Macbook air!

Pussochkram
/S
2010-05-05 @ 10:46:22 Permalink Sofie Kommentarer (2) Trackbacks ()


Värmlands Gangsta

Håller på och trevar bland kartonger och påsar, och så kom jag över en skiva med gamla bilder jag fått av min kusin Sandra.

Om ni inte redan visste det härstammar jag från Värmland och är överdrivet pratglad om den saken. Folk här i Stockholm blir ytterst irriterade och fundersamma när jag önskar kalla mig värmlänning och anser mig vara det då alla mina rötter är därifrån. Men jag är andra generationens invandrare i Stockholm och räknas således som stockholmare av pöbeln.

Hursomhelst, nu till skivan. Det fanns mycket roligt, här har ni ett smakprov på hur tunga vi var där vintern 2003. Riktig kick-ass dag, ute i skogen och grilla korv var topic of the day. Vi åkte även snowracer och pulka.

Everyday Thug Life.

2010-05-04 @ 21:46:41 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Självömkan IGEN

Herregud,
om någon borde börja med "dagens önskning"
så är det ju jag!
 
Jag fyller faktiskt år på söndag!

Just det, på söndag. 9:e maj, don't you forget.

Annars då? Jo, jag är på fritids och fightas med barnen. Lite extra jobbigt den här veckan, har inte lika mycket energi som vanligt. Dels på grund av flytten och därmed resvägen (skolan ligger i Slagsta som jag så kallat "har lämnat bakom mig") Men också för att jag börjar bli riktigt sjuk!

Jag tror att jag har feber. Det är fett synd om mig.
2010-05-04 @ 13:25:45 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alltså!

Jag har skitmycket att blogga om.
Har en ny film att lägga upp osv....
Varför bloggar jag inte?
Ikväll ska jag nog blogga! Ville bara säga hej så att ni vet att jag lever :) 
2010-05-04 @ 08:38:52 Permalink Leo Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Simpsons driver med KeSha - Tik Tok i introt! SE DET FÖRE ALLA ANDRA

2010-05-03 @ 21:36:06 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans playlist enligt Emelie!

Giraffens "Mashed Up Moving Mix"

Namnet säger väl en del, det här är musik som strömmar ur högtalarna på Lisas dator just nu, ja faktiskt här och nu när jag panikspringer runt i lägenheten och försöker få ordning.

Självklart inleder vi med Latin Kings - det är ju de som är Botkyrka! I alla fall om man ska tro resten av Sverige. Dogge är inte min granne, nej, tack så mycket. Jag känner honom inte ens! Men det gör ju inte killarna mindre betydelsefulla. Och jag gillar Mauro Scoccos "Kungsholmen" också. Man får försöka vara lite lojal mot det nya hoodet, liksom.


Sluta jiddra börja lyssna!
2010-05-03 @ 21:12:54 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jersey shore

Jag sitter och kollar på realityserien "Jersey shore" som går på Mtv. Det är stört underhållande!

För er som inte sett den handlar den om ett gäng ungdomar (ja, jag kallar dem ungdomar) från New jersey som bor tillsammans i ett hus, och man får följa deras liv helt enkelt.



Det är allt man vill ha av drägg-tv; dramatik, kalabalik, människor som gör bort sig. Och de är så TACKY! I love them, speciellt en kille som kallas "The situation", jag menar, seriöst, The situation? HAHA, hur stort ego får man ha på en skala?

Det här är ungefär vad min hjärna klarar av att ta in just nu, efter en kick ass-helg och arbete i mitt anletes svett idag.


Nu ska jag fixa och trixa i lägenheten - på lördag blir det inflyttningsfest!
2010-05-03 @ 20:14:59 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Monday Monday (la laa lalala la)

Kära blogg.

Jag får panik ibland över min ålder. Jag är fan gammal nu, på söndag fyller jag 21! Myndig i USA! hur långt bort har inte det känts i alla tider, att fylla 21 och kunna gå ut i staterna? Åka dit och dra en roadtrip och lyssna på Bruce Springsteen, typ. Nu är tiden inne. Det är bara att köra, inga ursäkter.


JAG TÄNKER ÅKA PÅ ROADTRIP I USA NÄSTA SOMMAR.


VEM VILL FÖLJA MED MIG?


Nog om detta. Det börjar bli studenttider nu, i helgen märktes det ju speciellt när det var Valborg och mösspåtagningar och hej och hå. Då kom jag att tänka på min egen student.






KAOS!

Jag och kurd-Helin på flaket. Helt sjukt vad kul man hade. Helt sjukt hur länge sedan det är.
2010-05-03 @ 14:37:25 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

Världens finaste bikini, jag lovar det finns inga fel på den, den är helt perfekt och eftersom att blått ät min färg så blir denna ännu bättre på mig :)

Från: Beach Bunny swimwear
Finns att köpa på: https://www.beachbunnyswimwear.com/collection/package.cfm?id=116&c=93&rc=73
Status: Drööööööööööööööm
Stl; Top M Bottom S
Färg: Turkos och vit spets



Den här står RIKTIGT högt på önskelistan, sommaren kan inte bli annat än bra i den här bikinin!

Pussochkram
/S
2010-05-03 @ 10:49:20 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens önskning

Eftersom att det då är två månader kvar till årets händelse, min födelsedag kan jag tänka mig att de flesta av er är i full fart med att handla de perfekta presenterna. Jag ska vara snäll och ge er lite hjälp på vägen genom att varje dag publicera dagens önskning i en månad och sedan kommer jag att sammanställa min önskelista med toppplaceringar. Men jag ha i akt att jag är en person som blir glad för allt, och glad för allt på min lista!
Mamma och pappa läs detta nu varje dag så vet ni hur jag ska spendera pengarna ;)

Dagens önskning!

Ljusrosa Converse stl;37


Pussochkram
/S
2010-05-02 @ 22:21:32 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kungligt på Kungsholmen

så var det gjort! Jag har flyttat! Jag är ute ur boet! No more föfort, Botkyrka är ett minne blott. Från och med nu är jag bosatt i en liten tvåa på Kungsholmen med Lisa the coolest.

Självklart är det lite vemodigt att lämna familjen, och det är jobbigt med alla kartonger. MEN VAFAN! JAG BOR SJÄLV!

Eller ja, sambo är jag ju faktiskt. med världens skönaste Lisa. Vi är en perfekt kombo när det gäller att leva och bo. Det kommer ta en vecka att få i ordning den här lägenheten med tanke på vårt tempo, haha. men det gör inget! Så länge man mår bra. Det gör jag med henne.

I morse satt vi i morgonsolen på balkongen och åt frukost, jag endast iklädd t-shirt och mjukis.

Jag kollade ner på joggarna nedanför och skrattade. Vilka suckers! Sen stelnade jag till, vore det inte lite värt att komma igång med den jävla löpningen? Inte idag i alla fall, fortsatte jag sen, det är ju fint väder! Så vi drog till vitan och chillade istället.

Senare var jag på fotboll! Leo och hans gärdet ff spöade något lag från Lidingö, jävligt gött. men jävligt kallt efter ett tag! Jag och

HÄSTVISKAREN

beskådade 90 minuters löpande på konstgräs, stundvis sol, stundvis moln. Och när det var molnigt blev det fan kallt att bara sitta still. Jag hade leos jacka på min egna men det hjälpte ändå inte.

Vilken klenis jag är!



Nu blir det personalfest på Globen! Slipsen på huvudet, eller nåt.


"Det känns rätt gött faktiskt", för att citera Smala Sussie ;)

2010-05-02 @ 20:56:43 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Färgfabriken med syrran

Igår gick jag ut med syrran för första gången :) Jag, hon och Vera drog till Färgfabriken i Liljeholmskajen. Skitkul! Det var bra hiphop, gratis öl från Calle och Emelie i en paljettklädd tröja! Det var mycket på gång igår, believe me. Självklart Donken efteråt. 

Valborg brukar vara så lame, men i år var det kick ass! För övrigt en film jag vill se, hehe. 
2010-05-01 @ 17:52:40 Permalink Emelie Kommentarer (0) Trackbacks ()


Valborg

Gooooodmorgon Östermalm och resten av Sverige =)

Hade en trevlig dag igår, började med långpromenad på gärdet, för att sedan få höra goda nyheter av L för att sedan jobba och för att sedan fira valborg med Jennifer och Zacke =)

Nu ska jag ut på långpromenad med hundarna för att sedan laga lite brunch till min älskling som fortfarande sover, tänker mig bacon, goda mackor, fruktsallad m.m. =)

Sen blir det jobb igen!

Tills vi ses eller hörs igen!

Pussochkram
/S


Jag har börjat att älska lila strumpbyxor!
2010-05-01 @ 09:21:15 Permalink Sofie Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0